Seniorturnering
 
 
Ordet senior får måske de fleste til at tænke på pensionister, men det er ikke tilfældet her. Vi er en flok senior-turneringsspillere, der spænder over  forskellige niveauer og aldre, så der er plads til næsten alle. Hos os er det vigtigt, at klubben fungerer godt socialt og sammenholdet mellem spillerne er godt, både på og udenfor banen.
 
Vi har i år et hold med i Serie 2 og et hold i DGI regi. Et af vores krav er at man er til rådighed for et af vores hold og har lyst til at spille turneringsbadminton.
 
Selve træningen består af at spille kampe, kombineret med muligheden for træning om mandagen. 
 
Socialt vil der i løbet af sæsonen være arrangementer planlagt fra klubbens side. Disse omfatter bl.a. en opstartsweekend, tur til Danish Open og julefrokost.
 
Har du lyst til at prøve og spille hos os, er du meget velkommen til at skrive til os, så du kan komme med til en træningsaften og prøve om klubben passer til dit niveau. Du skal dog være opmærksom på, at det forventes du har spillet min. på C-række-niveau eller op, så du spillemæssigt passer godt ind. Vi spiller mandag fra kl. 19.30-22 og onsdag fra kl. 20 til ca. 22.30, og sæsonen løber fra 1. september til 30. April.