Motion
 
Badminton er en sjov og aktiv sport, som vi kan se mange vælger at dyrke, og vi er glade for at de gør det hos os. Sæsonen starter d. 1. september og slutter d. 30 april.

I motionsafdelingen er der gerne gang i omkring 50 baner i løbet af en uge, hvor mindst to, oftest fire personer, får sig en venskablig dyst pr. bane. Når man går en tur igennem hallerne, kan man se at der bliver gået ligeså flittigt til den, som når der er turnerings- eller ungdomstræning. Ligeledes kan vi se, at det sociale i at mødes på badmintonbanen bliver dyrket meget højt. Der er altid godt humør og glade mennesker man møder.
 
Som motionistspiller har man mulighed for at spille single eller double efter eget valg på banerne.
 
Vil du gerne i gang med at spille motionsbadminton, så se under Baneudlejning.

Bemærk: Spiller du i Kongreshallen, så kan der nogle gange være låst ved hoveddøren. Er det tilfældet kan man komme ind i hallen via en dør til venstre for hovedindgangen, der er udstyret med kodelås. Kontakt klubben for at få oplyst koden såfremt du ikke har fået den tilsendt.
 
Bemærk desuden, at spillere fra sidste sæson har fortrinsret til at booke den samme bane året efter i perioden frem til 20. august. Indtil denne dato vil baner til den kommende sæson ikke være synlige for andre medlemmer, men efter 17. august bliver resterende baner synlige for alle og kan herefter bookes.