Seniorturnering
 
 
Ordet senior får måske de fleste til at tænke på pensionister, men det er ikke tilfældet her. Vi er en flok senior-turneringsspillere, der spænder over  forskellige niveauer og aldre, så der er plads til næsten alle. Hos os er det vigtigt, at klubben fungerer godt socialt og sammenholdet mellem spillerne er godt, både på og udenfor banen.
 
Tilmeld dig vores facebook gruppe, hvor størstedelen af vores kommunikation uden for banerne foregår! Tilmeld dig her: Kolding KFUM Badminton
 
Vi har i år to hold med i serie 3, ét bestående af herre, og et mix hold. Alle kan få lov at være med til turneringskampe. Et af vores krav er at man er til rådighed for et af vores hold og har lyst til at spille turneringsbadminton.
 
Selve træningen består af at spille kampe, kombineret med muligheden for træning hver anden uge. Vores dygtige formand og spiller Erik, vil i de fleste lige uger stå for lidt rigtig træning før kampene sættes igang. 
 
Socialt vil der i løbet af sæsonen være arrangementer planlagt fra klubbens side. Disse omfatter bl.a. en opstartsweekend, tur til Danish Open og julefrokost.
 
Har du lyst til at prøve og spille hos os, er du meget velkommen til at skrive til os, så du kan komme med til en træningsaften og prøve om klubben passer til dit niveau. Vi har spillere på rigtig mange niveauer, så der skal nok være nogen at spille med.
 
Vi spiller mandag fra kl. 19.30-22 og onsdag fra kl. 20-22. 
Sæsonen løber fra 1. september til 30. April.